Дистанционно обучение при въведеното извънредно положение

Скъпи ученици, уважаеми родители,

Във връзка с въведеното извънредно положение и указанията от МОН и РУО за затваряне на училищата и преминаване към дистанционни форми на обучение, ви уведомяваме следното:

  1. Екипът на 29. СУ „Кузман Шапкарев“ ще създаде необходимата организация за провеждане на обучение в електронна среда, за което ще получите допълнителни инструкции от класните ръководители. Ще използваме всички удобни за вас начини за електронна връзка – социални мрежи, електронна поща, електронен дневник, за да ви изпращаме учебни материали и да осъществяваме пълноценна комуникация при създалата се ситуация.
  2. Електронният дневник Shkolo.bg, с който работим, има възможност за онлайн обучение. Призоваваме учениците и родителите, които все още нямат активни профили, до 16.03. 2020 г. (понеделник) да посетят платформата и да се регистрират.
  3. Ангажимент на родителите е да контролират дали децата им изпълняват поставените дистанционно задачи и указания от учителите.

Разчитаме на вашето отговорно отношение, за да ограничим обучителните пропуски в периода на въведеното извънредно положение.

Опазването на живота и здравето е първостепенна грижа за всички нас.


Можете да оставите коментар по-надолу в страницата. Обратните известявания не са разрешени в момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>