АкцентиНовини

Шоу на талантите в час по английски

Осмокласничката Елеонора Аврамова представи онлайн преводач на морзов код, който е създала сама. Това се случи в поредното „Шоу на талантите“, организирано в час по английски език от г-жа Мария Георгиева и нейния VIII „а“ клас.

Елеонора разказа, че хобито й е да програмира сайтове и затова е избрала да учи в паралелка с профил „Софтуерни и хардуерни науки“. За преводача, който демонстрира, е използвала JavaScript. По време на представянето си тя получи златен бутон от журито, който я класира автоматично за следващото шоу.

Съучениците й Веселина Йорданова и Йоан Томов показаха ловки трикове с карти. Виктор Тодоров и Георги Тричков демонстрираха как могат да играят волейбол в малко пространство, без да потрошат интериора. А Силвия Ангелова омагьоса публиката с малайзийски танц.

Участниците обясняваха своите номера и отговаряха на въпроси на английски език. Всички заслужиха три пъти „да“ от членовете на журито.

В края на часа поздравления получиха не само талантите, но и целият екип от осмокласници, подготвил шоуто: водещите Адриан Петров и Деян Балджиев, директорът Рая Даскалова, продуцентът Борислава Германова, мениджърите на декорите Ивета Колева и Виктория Василева, преводачите Виктория Димитрова и Елеонора Аврамова.

Браво и на г-жа Мария Георгиева за постоянния й стремеж да провокира интереса на учениците и да превръща часовете по английски в забавно приключение.