Възможност за изявиГалерия

МОЯТА ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА

Под надслов „Моята вълшебна Коледа“, своя творчески талант изявиха учениците от 1 до 8 клас на Коледното тържество в актовата зала на училището!

Една от първите сценични изяви на малките първокласници предизвика силни симпатии у публиката. Естествено Коледно тържество не може и без най – чаканите гости – ДЯДО КОЛЕДА и СНЕЖАНКА, които бяха посрещнати с бурни аплодисменти и радостни възгласи.

Злото българинът е прогонвал с яко тропане в красивия ритъм на танца. Коледарско хоро представиха учениците от 8 а и 8 б клас.

Градусите на настроението бяха повишени с темпераментните изпълнения на танцова група „ AMI “, фолклорна формация „ Слънчогледи “ и на коледарите, които винаги  очакваме с радост и много надежди.

В Коледната седмица богата и разнообразна е палитрата от изяви, разкриващи таланта и артистичните заложби на учениците от 1 до 12 клас. Незабравими ще останат проявите, свързани с изработването на най-дългия гирлянд, на коледни картички и календари, с участието на учениците в кулинарната изложба, в подготовката на благотворителния базар и в конкурса за най-красива коледна украса .

ЗА НОВАТА ГОДИНА – ЗДРАВЕ ДО АМИНА!

ШАРЕНИ ТОРБИЧКИ, ПЪЛНИ С ПАРИЧКИ,

И ГЪРНЕНЦЕ С МЕД – ДА Е НА  К Ъ С М Е Т !

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

[nggallery id=24]