ГалерияНовини

В Деня на СОФИЯ 29 СОУ „ Кузман Шапкарев” откри новата учебна година

В  Деня на Християнския празник на светците Вяра, Надежда и Любов, както и на майка им София, днес в 29 СОУ „ Кузман Шапкарев” тържествено бе открита новата учебна година.На празника на светците, който е приет за Ден на София,училищният двор  бе изпълнен с весела глъч, оживени разговори и топли усмивки. Обагрени в цветовете на дъгата, погълнати от  уханието на цветята, всички ние сме изпълнени с вяра и надежда. Нетърпението от срещата с приятели и учители е огромно и щедро на емоции.

Незабравим и значим за българина празник е първият учебен ден, който събира в себе си щастливото вълнение на малки и големи, ден,в който всички развълнувано си пожелават „ На добър час”. Благопожелания, които отправяме в отговорни мигове на живота.

В днешния ден всеки от нас по своему чувства тържествената и празнична атмосфера на този миг, вълнение изпитват всички, но най-развълнувани са малките първокласници, които днес тръгват по пътя на знанието и стават част от голямото семейство на 29 СОУ „ К. Шапкарев”.

На сцената представиха своя творчески талант бивши и настоящи ученици.

[nggallery id=89]

Цветемира БЕРОВА-старши учител, български език и литература